Nyhedsbrev

Kawasaki nyhedsbrev

16 Marts 2018 Green Friday

Facebook Konkurrence
Del din Green Friday oplevelse og vind!
Vores autoriserede forhandlere holder Green Friday, hvor der er 20 % på alt originalt Kawasaki tilbehør, udstyr og reservedele der købes eller bestilles på dagen. Vi ved de vil blive så glade for jeres besøg og i den anledning afholder vi en konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på 2000 kr. til originalt Kawasaki tilbehør, udstyr og reservedele.
 
SÅDAN DELTAGER DU:
1) Synes godt om opslaget
2) For at deltage i konkurrencen skal du tage et stemningsbillede fra dit besøg hos forhandleren. Del dit foto i kommentarfeltet herunder og tilføj en tekst med hvilken forhandler du besøgte.
 
 
Vi trækker en heldig vinder mandag den 9. april kl. 18 hvor konkurrencen slutter. Vinderen kontaktes direkte via Facebook.
Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.
 
Deltag i konkurrencen her: Facebook konkurrence

KONKURRENCEBETINGELSER:

SÅDAN VINDER DU: 
Efter konkurrencens afslutning, trækker vi tilfældigt lod blandt alle kommentarer på opslaget. Vi trækker 1 vinder, som får direkte besked via Facebook, og som offentliggøres på Kawasaki Danmarks facebook profil.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, sende en besked til Kawasaki Danmark.

Præmien består af et gavekort på 2.000,- til originalt Kawasaki tilbehør, udstyr og reservedele. Gavekortet indløses hos Kawasaki Danmark, hvor vinderen kan vælge frit i udvalget der findes på www. Kawasaki.dk.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 
Kawasaki Danmark vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Kawasaki Danmark benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Kawasaki Danmark er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Kawasaki Danmark forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Kawasaki Danmark er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Kawasaki Danmark afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Kawasaki Danmark sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Kawasaki Danmark forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Kawasaki Danmark sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Kawasaki Danmark, CARL ANDERSEN MOTORCYKLER A/S, Vesterballevej 5, DK-7000 Fredericia.