Nyhedsbrev

Kawasaki nyhedsbrev

30 Januar 2014 Kawasaki er klar til at fejre 30 års jubilæum for Ninja modellerne

Ninja navnet så første gang dagen lys, ved præsentationen af GPz900R, på det Amerikanske marked i 1984, og kan dermed fejre sit 30 års jubilæum i år.
For at markere begivenheden har Kawasaki designet et særligt “Ninja 30” logo, og jubilæet vil blive fejret ved begivenheder over hele Europa i den kommende sæson. Begivenhederne vil sætte fokus på de ikoniske Ninja modeller der i særlig grad gennem tiden har været med til at gøre Ninja navnet til det, det er i dag. Præstationerne på banen og de nyeste Ninja modeller vil heller ikke blive glemt.

“En Kawasaki Ninja er kompromisløs og bygget til at være den bedste i form af præstationer og image. Fra den mindste Ninja ZX3R, til den WSBK vindende ZX10R, er de skabt til at præstere optimalt, i hver sin kategori. I 30 år har Kawasaki Ninja sat standarden for højt ydende super-sports motorcykler. Den første Ninja, GPz900R, der debuterede i 1984 var spækket med nyeste teknologi og startede en ny æra af høj ydelse, køreegenskaber og aerodynamik. Siden da har Ninja navnet repræsenteret det ultimative indenfor super-sport.”

Over hele Europa håber vi at finde ind til den særlige ånd, der binder Ninja entusiaster sammen. Vi vil se på historiske modeller, nuværende og endda også på, hvad fremtiden kan bringe. Så hvis du ejer, har ejet eller drømmer om en Kawasaki Ninja vil dette jubilæum være med dig i fokus og du kan se frem til en spændende sæson 2014.

Med markeringen af dette jubilæum ønsker vi, her hos Kawasaki Danmark, at takke alle de entusiaster der gennem 3 årtier har været med til at gøre Ninja navnet til det det er i dag.