Universal telefon monteringssæt - M6

Sættet er udviklet i samarbejde med SP Connect og består af et koblingsbeslag, et anti-vibrationsmodul og en universal telefonklemme. Passer til de fleste mobiltelefoner; Træk blot kronen ud, skru den fast, og skub derefter kronen ind igen for at låse din telefon på plads. Mens den forbliver fuldt funktionsdygtig, kan din telefon nu fastgøres til eller løsnes fra holderen på få sekunder.

Brug SP Connect™ ANTI VIBRATION MODUL til yderligere at reducere vibrationer for en række forskellige frekvensområder. Udviklingen af ​​dette nye produkt er en reaktion på kompleksiteten af ​​nyere smartphone-modeller, hvis kamerasystemer består af stadig mere følsomme komponenter. Det specialudviklede elastomer-indlæg dæmper i alle retninger og stopper op til 60 % af vibrationer (f.eks. fra motorcykelmotoren), der kan påvirke kameraets mekaniske billedstabilisator. Dette beskytter ikke kun din smartphone, men den forbliver stabil og sikkert monteret, så du nemt kan navigere, mens du er på farten.

Clutch-beslaget lader dig montere din smartphone på din motorcykel på få sekunder.
Den har også et drejeligt og roterende hoved, så din smartphone altid kan placeres perfekt.
Du skal bare skrue Clutch Mount Pro fast på beslaget på koblingen eller bremsen på styret på din motorcykel, og du er klar til at montere SP Connect™ Phone Case (eller Universal Interface) ved at placere den på holderen og dreje den 90° med uret.
Din mobiltelefon er sikkert placeret i dit synsfelt, så du kan navigere og få adgang til dine afspilningslister.