Nyhedsbrev

Kawasaki nyhedsbrev

9 September 2016 Rideology: Kawasaki ser ind i fremtiden

Hos Kawasaki Heavy Industries, Ltd fokuseres der lige nu på udviklingen af motorcykler med større interaktion mellem motorcykel og chauffør. Fremtidens motorcykler vil bl.a. have en cloud-baseret database, der kan justere cyklen ud fra køreerfaring og derved skabe større sikkerhed. 
Intelligente motorcykler
Udviklingen af Kawasakis næste generation af motorcykler er lige nu i gang hos Kawasaki Heavy Industries, Ltd. Med et fokus på informations- og kommunikationsteknologi, herunder artificial intelligence, møder de fremtidens behov for endnu højere grad af interaktion mellem motorcykel og chauffør.
En ny generation af intelligente motorcykler med et system, der med stemmestyring fra køreren, justerer sig ind efter kørerens hensigt og følelsesmæssige tilstand. Ved hjælp af det intelligente AI-system, Emotion Generation Engine og Natural Language Dialogue System * er under udvikling
 
 
Justering ud fra køreerfaring
Gennem avancerede elektroniske teknologier vil motorcyklen justere sig ud fra bl.a. køreerfaring, evner og stil og bidrager således til en både bedre og mere sikker køreoplevelse. Med direkte opkobling til Kawasakis cloud-baserede database med analytisk køredata samt online adgang til internettet forbedres motorcyklens opsætning, køredynamik og sikkerhed.
 
 
RIDEOLOGY
Hos Kawasaki ved vi, at en motorcykel er meget mere end bare et transportmiddel. Derfor er Kawasakis motorcykler udviklet med fokus på RIDEOLOGY, der tager udgangspunkt i kørerens oplevelse og motorcyklens dynamik. Med AI tilpasser motorcyklen sig ejeren, og kommer dermed til at afspejle ejerens personlighed.
Gennem repetitioner af de kørselsmønstre, der opstår mellem køreren og den intelligente Kawasaki-motorcykel, vil køreren lære motorcyklen at kende, og motorcyklen vil lære køreren at kende. Dette gensidige kendskab åbner op for helt nye former for køreoplevelser og muligheder.