Nyhedsbrev

Kawasaki nyhedsbrev

11 Juni 2009 KX 2010: opdateringer og forbedringer

Kawasaki's offroad racer program omfatter mange succesfulde modeller uanset om det er på 2 eller 4 hjul. Til 2010 er der udviklet mange nye forbedringer for at sikre Kawasaki en plads helt i front
NY KX450F
KX450 er allerede udråbt som nr. 1 i klassen af en række blade. For2010 er der en hel række opdateringer på stel og motor, for at sikre KX450 vinder potentiale
Feedback fra fabriks-teams har givet en masse værdifulde informationer, som har resulteret i forbedringer i de høje omdrejninger. Den nye motor har stort set sammen specifikationer som Ryan Villopoto's KX450F Racer. Fra racer verdenen kommer også et nyt udviklet stempel med "bridged-box" - den første serieproducerede maskine med denne finesse. Endvidere er der forbedringer på b.la koblingen.
Stellet har også fået en del forbedringer, som gør KX450F endnu hurtigere og nemmere at håndtere specielt efter landinger fra hop.


Væsentlige punkter:
* NY "Factory" motor tuning
* NY Justerbar ECU instilling
* NYT Forbedret stel
* NY Revideret affjedring for og bag
* NY Forbedret kobling

Yderligere informationer vil blive frigivet senere.

NY KX250F
Kawasaki's ingeniører har forbedret KX250F vinner muligheder yderliger. Direkte fra Racer Verdenen kommer et nyt stempel med "bridged-box" og ligesom KX450F er det den første serieproducerede maskine med denne finesse.Yderligere modifikationer giver KX250F endnu bedre ydelse. KX250F har ligeledes ændringer på svingarm og stel, samt affjedring, hvilket især forbedrer ind og udgangen i sving.


Væsentlige punkter:
* NY "Factory" motor tuning
* NYT Forbedret stel
* NY Showa twin-chamber forgaffel med titanium belægning
* NY bagstøddæmper
* NY Uni-Trak affjedring.

Yderligere informationer om denne model kommer om kort tid

KX65 / KLX450R / KFX450R
Disse succesfulde modeller har fået en opdateret styling med nye farver for 2010


KFX700
Denne model er uændret for 2010