Nyhedsbrev

Kawasaki nyhedsbrev

4 September 2012 Kawasaki Z800: Ny mellemklasse street-fighter med vokseværk

Baseret på en lang og stolt tradition, præsenterer Kawasaki nu en helt ny Z800. Med større motor, mere power og endnu frækkere design, er den klar til at videreføre den store succes Z750 har opnået.
I en kombination af innovativt moderne design, og opdateringer af både motor, stel og køreegenskaber, er den nye Kawasaki Z800 skabt til at løfte den tunge arv efter sine forgængere.

Den nye 806ccm store motor sørger for massive kræfter, mens de mange opdateringer på stel og køre ergonomi gør Z800 endnu sjovere, og endda mere hverdags egnet. Som den populære Z750, er denne motorcykel skabt til dig, der ønsker at udtrykke stil og individualitet.

Udviklet og designet til en perfekt kombination af weekendture, lange motorvejsstræk, små snoede sogneveje og pendling i byen; den nye Z800 klarer det hele! Og takket være det nye frække design, er du sikker på, at du altid får den opmærksomhed du fortjener!

I en tid hvor mange producenter tøver med at lancere nye innovative modeller, kommer Z800 som et friskt pust – en ægte street-fighter, med stil og power.

Redaktørens note: Alle detaljer og tekniske specifikationer vil blive offentliggjort ved Intermot i Køln d. 2. oktober 2012