Nyhedsbrev

Kawasaki nyhedsbrev

4 Oktober 2016 Ny Z1000SX

Siden den første genereation a Z1000SX blev hædret som årets motorcykel i 2011, har den gennemgået flere opdateringer for at holde sig på toppen som den bedste og mest foretrukne sport tourer i liter klassen

Til sæsonen 2017 har Sx’eren endnu engang været gennem teknikernes vridemaskine for at finde punkter der kunne gøre den allerede suveræne motorcykel lidt bedre. Det har resulteret i en endnu mere raffineret sports tourer med ny teknik og endnu mere sport.

Det åbenlyse er naturligvis face-liftet der med de sportslige Ninja linjer, double bubble justerbart kåbeglas og muligheden for smarte integrerede tasker med det samme slår fast at her er tale om en motorcykel med lige dele sport og komfort. 

Når mørket falder på kan chaufføren nyde godt af de dobbelte LED forlygter der giver et godt og klart lys der er hele 1,4 gange skarpere end forgængeren. 

Nyt for 2017 modellen er desuden tilføjelsen af ​​en IMU der måler i hele 6 akser og er et af de vigtigste elementer i den overflod af elektroniske hjælpe midler ter er tilgængelig på markedet.